JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Castiga un abonament la salsa si bachata pentru doua persoane in valoare de 300 de lei! Participa la concurs si ai ocazia sa inveti doua din cele mai frumoase dansuri in pereche. Tot ce ai de facut este sa scrii un articol, o postare pe blog, sau un comentariu la un articol deja publicat.

Cursurile se desfasoara in Bucuresti, la scoala de dans Oportunidad. Daca nu esti din Bucuresti, poti participa la concurs si apoi sa faci cadou premiul cuiva drag din capitala. Abonamentul este valabil o luna de zile, timp in care poti participa la oricate sedinte vrei.

 

Regulament

 

1. Scrie un articol si trimite-l pe adresa noastra. Poti alege oricare din temele existente pe satisfacut.ro: social, urban, relatii, autoritati etc. Nu uita sa ne lasi datele tale de contact.

2. Daca nu ai idei pentru un articol, scrie un comentariu la unul din articolele deja existente pe site. Comentariul trebuie sa aiba minim 350 de caractere. Poti alege orice articol publicat pe site. Nu uita sa ne lasi datele tale de contact.

3. Daca nu te incadrezi intr-una din primele doua categorii, poti alege sa te inscrii pe blog si sa scrii acolo. Vei avea pagina ta personala si vei putea construi o echipa de bloggeri in spatele tau. Nu uita sa ne lasi datele tale de contact.

 

Concursul se desfasoara saptamanal, incepand cu data de 6 iulie 2015. Castigatorii vor fi anuntati pe site si pe retelele de socializare in fiecare duminica. De asemenea, castigatorii vor fi contactati personal pentru a stabili amanunte legate de participarea la cursurile de dans.

Vor fi premiate cele mai citite postari (articole, comentarii, blog). La finalul saptamanii va fi afisat un print screen cu intrarile cititorilor pentru a se putea vedea clasamentul final. In fiecare saptamana va fi acordat si un premiu special pentru cea mai interesanta postare in viziunea satisfacut.ro.

 

Afla mai multe despre scoala de dans Oportunidad. Iata aici echipa. Click pentru a vedea studioul de dans si programul.

 

Conditii de participare

La acest concurs poate participa oricine, inclusiv fostii si actualii cursanti Oportunidad, dar daca acestia vor castiga nu vor putea beneficia de gratuitate, ci vor face cadou premiul. De asemenea, un castigator poate participa de mai multe ori, dar nu va beneficia de gratuitate decat o singura data. Eventualele premii ulterioare vor putea fi facute cadou. O persoana poate participa intr-o saptamana cu mai multe postari (articol, comentariu, blog), toate vor intra in competitie. Daca un castigator nu doreste sa foloseasca premiul, acesta va fi oferit participantului aflat pe locul doi. Succes!

Scrie comentariile tale

Scrie un comentariu ca vizitator

0 / 3000 Restricție Caractere
Textul dvs. ar trebui să fie în între 10-3000 caractere
termenii si conditiile.
  • Nu am gasit niciun comentariu