JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Parcarile bucurestene au inceput sa devina un fel de trufanda pentru conducatorii auto. Daca nu ai reusit sa prinzi un loc platit, parchezi pe unde poti. Dar ce te faci cand la fiecare spatiu liber gasesti cate un boschetar sau chiar pe vecinul din bloc care iti cere doi lei, altfel nu muta bidonul, naveta sau bolovanul?

Sa ne intelegem, sunt o fire corecta, daca intalnesc semnul “parcare platita” si pe domnul cu ecuson si chitanta, nu ezit o secunda sa-l platesc. Platindu-l, sper ca primaria sa mai creeze alte locuri de parcare!

Inmatriculari moto

Nu stiu pe ce criterii sunt angajati cei de la inmatriculari auto Pipera, dar competenta nu face parte din ele. Ei isi bat joc de timpul nostru, leafa le merge, berea se raceste in frigider acasa. La ei, bineinteles.

Ca sa schimbi proprietarul pe un talon moto din eu-firma in eu-persoana fizica (cred ca si la masina este la fel) ai nevoie de foarte mult timp, rabdare infinita si bani. E ca la Eminescu: "pe mine, mie, reda-ma". Peste astea ar putea fi adaugata toleranta sau mila fata de cei din Pipera. Daca nu esti un tip calm, flegmatic, ai toate sansele sa vrei sa le rupi capul. Eu m-am multumit sa ii urez lui Valerica (imbecilul de la ghiseu) sa fie constipat doua saptamani. Si cand l-o apuca... sa nu aiba hartie igienica.

Read More Comment (2) Hits: 4305

Recent comments

  • asa sunt eu, mai naiv, mai visator. tot sper sa ajungem si noi candva la un nivel de civilizatie care sa depaseasca balcanismul care ne caracterizeaza ca natie. speranta moare ultima!
  • Vizitator - anonim

    bun venit in romania! te asteptai la altceva?
View other comments

Cateodata, te lasa nervii. Se acumuleaza frustrari, totul devine haotic si scapi controlul. Am fost martorul unui astfel de moment. Nu dramatic, ci comic, mai degraba. Un sofer aproape a blocat circulatia dand lectii de condus. Totul sub ochii politistilor. Care au stat.

Din sute de motive - lipsa marcajelor, nesimtirea conducatorilor auto, strazi proaste etc - traficul bucurestean sufera. Cu totii cunoastem aspectele, mai nimeni nu face vreun lucru pentru a schimba situatia. Noroc ca a aparut Zorro, justitiarul covrigului cu schimbator. N-a scos sabia, insa mai este timp. Daca il intalniti prin Bucuresti, aveti grija. Data viitoare nu va mai fi atat de pasnic.

Sa facem un pariu. Ia cu tine niste prieteni cu masini, sase vehicule in total, si mergeti sa parcati pe Calea Victoriei in fata Politiei Capitalei. Obligatoriu, unul sa fie pe trecerea de pietoni. Cu totii, intre indicatoarele "oprirea interzisa". Pui pariu ca-ti iei amenda in cinci minute?

Evident, oricare dintre noi si-ar lua. Ei, nu. Care ei? Politia romana. Pe noi ne sanctioneaza, ei incalca regulamentul. Noua ne dau amenzi, lor nu-si dau. Noua ne baga puncte pe carnet, ei isi pun masinile insirate pe trecerea de pietoni. Mai e nevoie de comentarii?