JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Liternet.ro este un site care merita respect. Totusi, tolereaza si lipsa crasa de cultura prin scrierile publicate. Pacat. Un exemplu trist: articolul "Festivalul care moare - Artmania" semnat de Cristian Geambasu.

Nu am nimic nici cu site-ul, nici cu autorul. Nu comentez gusturile. Ceea ce mie imi place este frumos, ceea ce tie iti place este o porcarie. Reciproca este la fel de valabila. Am insa o problema: daca scrii despre o trupa mare, foarte mare, baga doua click-uri si citeste macar ce-ti zice Google. Mai ales daca publici intr-un loc in care cultura conteaza.

Nikita este unul din filmele bune de actiune. Primul, "La Femme Nikita", cel al lui Luc Besson, nu remake-ul american ("Point of No Return", alias "The Assassin") si nici serialul TV "Nikita". Pentru incultii de la cancan.ro, Nikita este Peta Wilson si atat.

Site-ul a publicat articolul "Ti-o mai amintesti pe Nikita? Ce a patit si cum arata acum actrita Peta Wilson". Evident, nici o trimitere catre filmul original, nici spre inutila copie xerox hollywoodiana. Cultura cinematografica se opreste la micul ecran, adica nici macar nu incepe. Dragi copii si adolescenti: Nikita este un film excelent de actiune, care a facut furori la vremea lui. Treceti de cancan.ro si mergeti putin mai departe. Regizorul Besson chiar merita atentia voastra.

Titlurile cretinoide, menite sa ii faca pe idioti sa dea click, s-au transformat de multi ani intr-un obicei. Nu e grav pentru mine, am invatat sa nu le mai vad. Totusi, atunci cand nici macar nu-s scrise corect, e prea mult.

Protv.ro a dat-o in bara cu punctuatia. Preluand de pa cancan.ro, s-au dat in stamba mai rau ca pirandele ramase fara argumente, cu fustele in cap. In goana disperat cupa click-urile platitoare de salarii au scris cam asa: