JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

verticalEste foarte simplu de raspuns la aceasta intrebare. Suntem doi oameni care traiesc intr-un bloc dintr-un oras, intr-o tara care, intamplator, se numeste Romania. Avem aceleasi probleme pe care le intampinati si voi zi de zi, ne lovim mereu de neajunsurile pe care probabil le cunoasteti cel putin la fel de bine ca si noi, intram in conflict cu aceleasi structuri ale statului sau tot cu parcagii si cersetorii care va deranjeaza pe strada. Satui sa vedem cum altii isi bat joc de noi continuu, am ales sa avem atitudine: sa scriem, sa fotografiem, sa aratam.

 

felix crainicu

 

 

Felix Crainicu - regizor, realizator radio, scriitor, fondator al scolii de dans Oportunidad. A montat spectacole in multe teatre din tara (Bucuresti, Timisoara, Arad, Targoviste, Giurgiu), a publicat mai multe volume (Legendele sacre ale dacilor liberi, Verdicte inutil amare, Eticheta in dansul social etc), poate fi ascultat in fiecare zi pe frecventele postului Radio Romania Actualitati (emisiunile "Muzica de la sapte seara" si "Colectia ta de muzica").

 

"Intr-o lume ideala acest site nu ar exista. Este foarte departe aceasta lume. Sper sa o apuce macar nepotii mei." Felix.

 

 

dana

 

 

Dana Stinga - actrita laTeatrul Municipal Targoviste, managerul scolii de dans Oportunidad. A jucat in spectacole pe diverse scene ale tarii, are o mare pasiune - dansul - si iubeste nespus copiii. Incepand cu al ei.

 

"Intr-o lume ideala nu ar exista decat iubire. Fara obiect, neconditionata, pur si simplu iubire." Dana

 

 

Scrie comentariile tale

Scrie un comentariu ca vizitator

0 / 3000 Restricție Caractere
Textul dvs. ar trebui să fie în între 10-3000 caractere
termenii si conditiile.
  • Nu am gasit niciun comentariu