JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Felix CrainicuverticalSatisfacut.ro este un manifest pentru bun-simt, armonie si civilizatie.  Mai mult decat atat, este un vis frumos. Este locul in care ne dorim sa ajungem. Sa fim satisfacuti de ceea ce ne inconjoara, de felul in care alegem sa fim, de oamenii pe care ii intalnim zi de zi. Din pacate, nu suntem acolo.

 

Avem orase dominate de parcagii clandestini, manele in loc de muzica, gropi in asfalt, mancare proasta, politisti nesimtiti, emisiuni de televiziune cretinoide, ziaristi analfabeti, politicieni talhari, iar lista ar putea continua la nesfarsit. Pe scurt, mediocritatea este cea care caracterizeaza cam tot ce inseamna o Romanie care nu este a noastra.

 

Putem sa o schimbam, ne dorim sa o facem, incepem de aici.

 

Speram ca satisfacut.ro sa nu fie o utopie, ci un drum. Ideea este sa nu te opresti, indiferent cat de incet mergi. Nu ne vom opri din aratat tot ce consideram a fi gresit pentru ca, din pacate, vom avea mereu ceva de spus. Pentru ca intotdeauna va fi ceva in afara principiului dupa care ne ghidam: acela al bunului simt.

Dana Stinga

 

Visam la ziua in care Romania va exista sub auspiciul bunului simt, iar noi sa nu mai avem ce scrie. Vom fi primii care ne vom declara fara obiect de activitate, vom lasa acest loc pe post de muzeu si ne vom ridica in picioare pentru a aplauda Romania demanelizata in care ne dorim sa traim.

 

Pana atunci, insa, suntem aici sa semnalam tot ce distrug cei care nu dau nici doi bani pe ceea ce ne dorim noi, oamenii care existam sub legea bunului simt.

 

Daca noi suntem coordonatorii proiectului, speram sa avem o echipa imensa, formata din toti romanii care au acelasi crez. Spatiul este deschis pentru oricine are ceva de spus. Ne puteti scrie, ne puteti trimite fotografii sau imagini filmate. Vocea voastra se va face auzita prin noi. 

Scrie comentariile tale

Scrie un comentariu ca vizitator

0 / 3000 Restricție Caractere
Textul dvs. ar trebui să fie în între 10-3000 caractere
termenii si conditiile.
  • Nu am gasit niciun comentariu