JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Cand muzica pe care o asculti are versuri cu rime in genul "barosanu", "euroi" si "X6", ajungi sa publici pe site-uri ca sport.ro. Limba romana ramane o relicva de care mai amintesc idiotii prin generala, in rest... milostivenia cerului.

Ca-n bancul "Bah, Pardailane, sahul e alea pe care le scoti din cutie cand joci table", cei de la sport.ro au scos limba romana din ecuatie si au publicat articolul cu titlul "IA SI da-i titlul lui Steaua". Intr-un moment de geniu, autorul si-a dat seama ca "Iasi" se poate desparti in "ia si". Excitat de gaselnita, a realizat un joc de cuvinte care ne-a rupt pe toti. Imi vine sa rescriu tot site-ul, dar sa bag si eu cate ceva care sa semene. LUI STEAUA? Pe bune? Lui Maria? Lui Ileana? Lui sport?

Manelele ar putea exista doar la nunti si-n masinile Mercedes argintii. Toata lumea ar fi multumita. Cei care le asculta ca se regasesc in ele, toti ceilalti ca au posibilitatea sa le ignore. Nu e asa. Te lovesti de manelisti peste tot. Mai prost este ca sunt si promovati.

Adeptul inculturii si al prostiei, site-ul cancan.ro ne loveste din zece in zece minute cu specimene de care nu ne-am dori sa aflam. Ca lumea este plina de inculti este una, dar sa ii promovezi mi se pare putin cam mult. Este cazul articolului "Mai ceva ca Taranul cu Maserati. Un cuplu de romani a reusit sa socheze internetul". Intuitia imi spune ca Taranul nu este nume propriu. De ce-o fi scris cu majuscula, nu stiu. 

Ca un habarnist ce ma aflu m-am intrebat de ce ar avea vreo legatura manelistul Guta cu Beyonce Knowles. Or face vreun remix la cine stie ce hit de-al maestrului Moculescu, or avea o aventura la sosea, or salva un catel din mainile hingherilor. Nici pomeneala.

Beyonce nu e Knowles, ci "de Romania". Incultura mea s-a pierdut, am aflat ca exista si asemenea specimen. Ba, mai mult, a fost iubita guristului adulat pe la nunti. Ce incalzire globala, ce analize sociale, ce probleme ale minorilor? Sa vorbim despre noile cuceriri pe care maneaua le aduce.