JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Motocicleta este o stare de spirit, o declaratie, un mod de viata. Extazul pe doua roti are caracteristicile lui aparte, pe care nu le poti intelege cu adevarat decat din sa. Motocicleta este continuarea fireasca a calului. Daca haiducii au fost oameni liberi in padurile anilor vechi, atunci cu siguranta si motociclistii stapanesc acest sentiment al libertatii. Doar cararile au fost inlocuite de caldaram.

In anul 2015 este scump sa ai o motocicleta. Dincolo de obiectul prorpiu-zis, echipamentele si intretinerea se pot ridica la sume foarte mari. Iar un echipament adecvat este acel lucru care poate face diferenta dintre viata si moarte. Pentru ca dincolo de bucurie, mersul pe doua roti poate fi periculos.

Moto

Gaze + benzina + scanteie = ? O ecuatie la care ar trebui sa raspunda cei care coordoneaza lucrarile de strada din zona Razoare (Bucuresti) si care de o luna tin neacoperita o gaura plina cu nisip lunga de peste o suta de metri.

Cateodata, Bucurestiul este un fel de capcana pentru soferi si pietoni. Parca ar fi un joc puzzle din care trebuie sa evadezi, atat de complicat este traficul. Evident, ingreunat de lipsa marcajelor, de semnalizari inexistente si multe altele. Ca si cum n-ar fi suficient, autoritatile adauga cu spor gropi imense. Ca sa fie totul "sigur", baga cateva camioane de nisip si totul este "rezolvat".