JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A
Rolling Stones

A venit momentul sa aflam cateva lucruri mai putin cunoscute din universul muzicii.

La un moment dat, in 1980, toate cele noua albume lansate de Led Zeppelin erau in clasamentul Billboard, cel mai mare numar reusit de vreun artist in istoria muzicii.

Jimi Hendrix a declarat ca 'Purple Haze' este piesa care i-a fost revelata intr-un vis in care mergea pe sub apa. Initial, refrenul continea versul "Purple Haze, Jesus Saves," dar pana la urma Hendrix l-a schimbat.

Hyla Stingi este o broasca de copac din Columbia. Denumirea a fost data dupa numele lui Sting, ca recunostinta pentru implicarea cantaretului in salvarea padurilor tropicale. Respectiva broasca isi traieste o buna parte din viata in copaci.

Albumul Rolling Stones din 1967, Satanic Majesties, a fost primul din lume care a avut pe coperta o fotografie 3D. Pentru a obtine imaginea, trupa a platit peste 10000 de lire sterline.

Rod Stewart este cel mai mare fan din lumea rockului al trenuletelor electrice.

Barbatul care este in imaginea de pe albumul Beatles 'Abbey Road' este Paul Cole, un turist american care habar nu avea ca este fotografiat. S-a vazut cateva luni mai tarziu, cand a cumparat discul

Alice Cooper este un mare admirator al desenelor animate Familia Simpson.

Cand Britney Spears a lansat in 2003 albumul In The Zone, si-a doborat propriul record. Pana atunci, era prima artista din lume care a avut trei albume intrate direct pe locul intai in clasamentele americane. Din 2003 a devenit prima artista care a avut patru albume consecutive intrate direct pe locul intai.

PRETURI

Crescand in Detroit, Smokey Robinson a fost vecin cu Diana Ross. Cei doi s-au imprietenit pe cand Ross avea opt ani.

The Fort Harrison Hotel (cunoscut inainte ca Jack Tar Harrison Hotel) este locul in care Keith Richards a compus intr-o dimineata celebrul riff de chitara care sta la baza piesei “(I Can’t Get No), Satisfaction”. Hotelul a fost cumparat de membrii Bisericii Scientologice in 1975 si este folosit in scopuri religioase.

Cand mergea in turneu cu The Who, tobarul Keith Moon avea o bucurie ciudata: ii placea sa arunce in bazinele de toaleta mici bombe. Dupa ce a distrus in repetate randuri toaletele hotelurilor, accesul sau a fost interzis in mai multe lanturi hoteliere, inclusiv Holiday Inn, Sheraton, si Hilton.

Muzicienii care au cantat cu Otis Redding au povestit ca finalul din celebra '(Sittin' on) The Dock Of The Bay' a fost inventat pe loc. Otis, pur si simplu, a uitat versurile si a inceput sa fluiere. Nu a mai apucat sa inregistreze versiunea completa. La trei zile de la sesiunea de inregisrari si-a pierdut viata intr-un accident de avion.

Chitaristul Steve Vai este un impatimit apicultor. Creste mai multe colonii de albine si la fiecare Craciun trimite miere cadou prietenilor si familiilor. Ce ii ramane, vinde si doneaza banii in scopuri caritabile.

Scrie comentariile tale

Scrie un comentariu ca vizitator

0 / 3000 Restricție Caractere
Textul dvs. ar trebui să fie în între 10-3000 caractere
termenii si conditiile.
  • Nu am gasit niciun comentariu