JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A

Scoala de dans Oportunidad este o scoala de dans, teatru, improvizatie si dezvoltare personala. Avem o echipa de profesionisti cu larga experienta pe scena si in spatele ei. Vrem sa va oferim posibilitatea de a invata ceva intr-un mod creativ si placut. Scopurile pe care le urmarim pentru cursanti: viziune, imbunatatire continua, relaxare activa.

Oportunidad este singura scoala de dans care nu are concurenta. De ce? Pentru ca nu intra in concurenta cu nimeni. Nu avem nimic de dovedit, ne propunem doar sa perseveram continuu. Singurul nostru adversar este propria limita si tot ce ne dorim este ca maine sa fim mai buni decat suntem azi.

Scoala de dans Oportunidad isi desfasoara activitatea sub tutela Asociatiei Club Vertical, asociatie care are drept scop promovarea si organizarea de activitati de dezvoltare personala, creativa, artistica si sportiva si implicarea copiilor, tinerilor si adultilot in aceste activitati. 

 

Principiul lead & follow

Oportunidad este o scoala de dans care pune accent pe conceptul lead & follow, in care barbatul conduce si femeia se lasa condusa. Daca iti vei insusi acest principiu vei putea conduce sau te vei putea lasa condusa, ceea ce duce la faptul ca poti dansa in pereche oriunde, cu oricine, pe orice fel de muzica. Alte beneficii:

1

Poti uita de coregrafii, succesiuni de pasi sau "figuri" invatate greu si uitate repede. Prin urmare, iti va veni foarte usor sa te adaptezi oricarei situatii de pe ringul de dans si sa iti exprimi sentimentele prin miscari.

2Poti dansa exceptional cu cineva pe care il intalnesti pentru prima data in viata ta. Nici macar muzica nu este nevoie sa o stii dinainte, tehnicile de muzialitate pe care le vei invata langa noi te vor ajuta sa intuiesti orice accent, stop sau schimbare de ritm.

3Propria ta imaginatie este singura limita. Nimeni si nimic nu te va opri sa plutesti in pas de dans, sa-ti transformi visul in realitate si sa te bucuri intens de fiecare clipa.

 

Nu ai nevoie decat de un singur lucru - sa vii la studio si sa te apuci de treaba.

 

Doua lucruri in care credem

scoala de dans oportunidad logoPrimul este chiar motto-ul sub care ne desfasuram activitatea: nu vrem sa aratati ca noi, ci sa fiti voi insiva. Fie ca este vorba de cursuri de dans, cursuri de teatru sau cursuri de improvizatie, ne intereseaza dezvoltarea propriei personalitati, nu imitarea persoanei din fata.

Al doilea este urmatorul: din respect pentru marii instructori si dansatori ai lumii, pe care fie ii cunoastem personal, fie ii admiram de la distanta, scoala de dans Oportunidad nu ofera cursuri de avansati. Totusi, pentru dansatorii avansati oferim asistenta pentru numeroase tehnici.

 

Socializarea este unul din principalele obiective. Nu vrem sa avem doar cursanti in sala, ci si prieteni alaturi de care sa iesim in club, la un gratar sau intr-o vacanta dansanta. Fie ca ai numerosi prieteni sau nu, suntem siguri ca vei descoperi in scoala noastra oameni frumosi si veseli.

Studioul de dans este situat in centrul Bucurestiului, langa Cismigiu - Palatul Universul, etaj 5, Strada Ion Brezoianu, numarul 23. Ne puteti contacta telefonic - 0720.051.491, prin email - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau puteti afla orice informatii doriti de pe siteul nostru - oportunidad.ro.

Va asteptam pentru a va oferi o varianta dinamica si inedita de petrecere a timpului liber.

 

Scrie comentariile tale

Scrie un comentariu ca vizitator

0 / 3000 Restricție Caractere
Textul dvs. ar trebui să fie în între 10-3000 caractere
termenii si conditiile.
  • Nu am gasit niciun comentariu