JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A
Teleshopping

La prima vedere exista o contradictie de termeni: escrocheria este prin definitie ceva ilegal. Si totusi acest gen de escrocherie, prin reclama mincinoasa, se desfasoara zilnic, in vazul lumii, in Romania si in toate tarile mai mult sau mai putin civilizate de la SUA pana la UE. Este un fenomen global ce implica niste castiguri uriase iar statul nu se amesteca.

Sunt doua tipuri de minciuni in publicitate: primele sunt mai inofensive, sunt de cele mai multe ori exagerari. Apar in reclamele facute pentru firme serioase, mari, consacrate care sunt facute de firmele profesioniste din domeniul publicitatii.

Read More Comment (0) Hits: 8225
Arsis Vodafone

Arsis Vodafone este inca o companie (alaturi de Telekom) care ne considera pe toti o adunatura de imbecili slugarnici care ar trebui sa stea cu rozeta pregatita-n soare pentru placerea corporatistilor dindaratul tejghelei. In necunostina de cauza am ales serviciile lor. Concluzia: Arsis Vodafone minte, insala si isi bate joc!

In data de 29 aprilie 2015 am achizitionat de la dragutii comercianti un telefon. Aparatul a functionat senzational pana pe 15 iunie, cand si-a dat obstescul sfarsit. Evident, l-am dus la garantie. Defectiunea era de natura digitala, exteriorul arata impecabil, dupa cum se poate observa si in procesul verbal listat ceva mai jos.

Read More Comment (0) Hits: 1481

Am citit articolul Nesimtirea Telekom si am simtit nevoia sa va impartasesc unele din problemele avute de-a lungul vremii. Sunt si eu, ca oricare altcineva, un roman care se loveste de porcariile pe care le intalniti si voi la fiecare pas. 

Tatal meu, acum raposat, a avut mari necazuri cu Cosmote si apoi Telekom: a fost bombardat cu telefoane ca ii va expira abonamentul telefonie mobila pe doi ani si, desi era hipoacuzic, i s-a comunicat actul aditional de prelungire cu inca doi ani doar prin telefon, adica i-au fost citite cateva pagini pe fuga. La telefon, desi el era hipoacuzic.

Cardul de sanatate, ca orice trasnaie mai inventeaza ai nostri, este un alt exemplu prin care oficialii isi bat joc de noi si de timpul nostru. Obtinerea biscuitelui electronic este un calvar in cea mai proasta traditie romaneasca.

Nu stiu cum este la alte institutii, dar la CASMB este odios. Ma rog, sa zicem ca partea electronica functioneaza destul de ok. Te inscrii pe site, primesti mail, sms si deja stii ce trebuie sa faci. Problemele apar abia de aici incolo.

Nesimtirea Telekom

In Romania, din pacate, pana si nemtii sunt romani. Preluand fosta Cosmote, Telekom a venit sa rupa norii si sa aduca un plus de valoare pe piata de telefonie mobila de la nord de Dunare. N-a reusit. In schimb, continua proastele obiceiuri mostenite de la vechea companie.

 

Am auzit destule persoane plangandu-se de relatia cu cei care le furnizeaza servicii mobile. Indiferent care este firma, nemultumirile exista si nu sunt putine. Sunt forumuri intregi de discutie, articole, plangeri, procese. Eu, unul, am pornit in relatia cu Cosmote prost, am continuat si mai prost. Servicii indoielnice, lipsa de profesionalism, probleme de comunicare, iar lista ar putea continua. Slava pixului, exista si ziua in care un contract expira si poti sa pleci in Tsukahara-echer-flick-flack dintr-o colaborare care te-a enervat si ti-a consumat aiurea bugetul.

Read More Comment (2) Hits: 2876

Recent comments

  • Un club mult prea mare, din pacate - al celor care ar trebui sa beneficieze de servicii, dar au parte de bataie de joc.
  • Vizitator - Radu

    Exact, dar exact aceeasi problema am si eu! Dupa ce mi-a venit in continuare factura, dupa anulare contract, m-am dus la o reprezentanta de-a lor. Am si inregistrat-o pe duduia aia. Inchipuieste-ti ca pe 4 mai mi s-a anulat contractul. Si in aceeasi zi mi-au emis o alta factura )....
View other comments