JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A
Nevasta

O stire incredibila a penetrat internetul cu ajutorul celor de la cancan.ro. Un barbat a fost filmat in ipostaze cutremuratoare, inimaginabile, unice. Isi pupa nevasta! Va dati seama? Realizati implicatiile? Eu, unul, sunt fara piuit. Mucles. Ciunga. Mileu. Cum vreti voi.

Imi cer scuze pentru incultura, habar nu am cine este Catalin Bordea. Suntem chit, nici el n-a auzit de mine. Avand in vedere titlul de pe cancan.ro, "Nu ti l-ai fi imaginat niciodata asa! Cum a fost filmat Catalin Bordea alaturi de sotia sa", imi pot imagina ca este un nene care bate cainii cu lantul de rocker, trece pe rosu, scuipa pe strada si maltrateaza pisica vecinului cand nu este vazut de paparazzi.

24 mai este o zi ciudata. As avea nevoie de o saptamana sa pot acoperi toate idioteniile pe care le-am gasit rasfoind prosport.ro. De fiecare data, link-urile m-au dus catre alte siteuri, cel putin la fel de "senzationale". Ca sa salvez timp, aveti un "trei in unu" de "inteligenta" jurnalistica.

Sa incepem cu "Nunta in secret la Steaua", articol gasit pe cancan.ro. Suferind de tulburari de memorie, sau de conectare cu realitatea, fie de idiotenie congenitala acuta (ori de toate la un loc), baietii astia ne relateaza cum Iulian Miu, fotbalist la Steaua, s-a casatorit in taina. Mai baieti, pana si un dilentant intr-ale fotbalului, asa cum sunt eu, stie ca Miu nu mai este la Steaua de cel putin zece ani.

"Nudul lui Ghenea a ridicat publicul in picioare la Cannes" este titlul prin care libertatea.ro ne dovedeste din nou ca ne considera o adunatura de imbecili. Romanii sunt spalati pe creier si fredoneaza Fuego in timp ce lectureaza cu evlavie site-ul.

Conform articolului, publicul de la Cannes (despre care imi place sa cred ca este avizat) a aplaudat zece minute fesele frumoase fete. Pentru cine conteaza ca pe ecran apar Caine, Keitel si Fonda iar regia este semnata de Sorrentino? Transfigurati, in transa fesica, spectatorii s-au erectat in picioare si au dat ca apucatii din palme intru gloria universala a curului. Asta ca sa nu mai punem la socoteala milioanele de selfie-uri facute la intrare, cu afisul pe care este tiparit acelasi nud.

Recent comments

  • Vizitator - steaua

    io cre k ejti invidios k nu i-ai vazut si tu curu lu madalina, recunoaste!
  • Vizitator - fane

    nu stiu de ce te chinui sa scrii de-astea. n-o sa-i poti opri niciodata. sunt prea multi
View other comments
Libertatea bate campii

Libertatea.ro a devenit un fel de Mama Omida. Nu stie viitorul, dar nici trecutul, ceea ce e mai prost. Face speculatii de dragul fanteziei si nu ezita sa daruiasca si celorlalti din stupizenia ce-ar putea fi "putin" ascunsa. 

Articolul se numeste "3 blesteme celebre din show bizz". Ca sa citez exact, "3 BLESTEME CELEBRE din SHOW BIZZ". Ar trebui sa ma inregistrez citind acest titlu. Pastrand o conventie a tastaturii, tot ce e scris cu majuscule inseamna tipat. Imaginati-va voi un urlet "3 blesteme celebre", apoi un soptit "din" si un final epic, din plamani, pe corzi: "show bizzzzzzzz".

Recent comments

  • Pluteste ceva in eter, cu siguranta. Inchide geamurile la noapte
  • Vizitator - Andreea

    INCREDIBIL! Blestemata varsta de 27 de ani inseamna, de fapt, 9! (2+7) Citesc acest articol si observ ca este ora 9! Daca stau bine sa ma gandesc, parca 9 am luat la licenta... CE INSEAMNA ASTA????!
View other comments