JM Hot News - шаблон joomla Окна

Facebook Twitter Google+ Youtube

A A A
Andreea Mantea

Stirile de la ora 5 sunt un subiect oarecum intrat in normele noastre civice. S-a vorbit despre el, dar nu s-a schimbat nimic. Sunt un fel de “Tanar si nelinistit”.

Dar ce se intampla cu minunatele stiri mondene din tara noastra plina de vedete? Iata aici cateva titluri culese de pe Libertatea.ro:

"Vedeta" de televiziune Daniela Crudu este centrul unui articol publicat de cancan.ro. Pastrand stilul penibil al ziarului, scrierea excelaza prin lipsa dovezilor, a coerentei si a necunoasterii limbii romane. In plus, toate motivele ma determina sa cred ca povestea este o minciuna.

Spre deosebire de alte produse similare, acesta pare a fi semnat. Apare un B.V. intre paranteze, la final, care imi da voie sa cred ca sunt initialele autorului. B.V. (sau cine o fi scris) nu a fost la locul faptei, nu are imagini, nu are surse diferite ale intamplarii, nu are confirmari. In schimb, are sanii fetei capturati de pe ecranul televizorului si are argumentul "suprem" al adevarului jurnalistic: "Potrivit unor persoane care se aflau in zona...". De toata jena.